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Süßes oder Saures?

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Bei Fruchtfliegen ist die Evolution von Ernährungsvorlieben im Gehirn verwurzelt und nicht in den peripheren Geschmackssensoren – Studie in „Nature“ veröffentlicht

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Roots ‘feel’ gravity to extend and anchor themselves in the soil, but they can alter their growth direction toward a water source when needed. However, according to a new study by scientists at the Institute...
No data, no risk? How the monitoring of chemicals in the environment shapes the perception of risks
Several hundred thousand chemicals are considered as potentially environmentally relevant. Scientists from the RPTU Kaiserslautern-Landau in Germany show that monitoring data for surface waters are only available for a very small fraction of these chemicals....
Sulfur bacteria team up to break down organic substances in the seabed
A modular metabolism may explain the environmental success of certain sulfate-reducing bacteria. This is the result of a study published this week in the journal Science Advances. A research team led by scientists from the...
Landnutzungsdruck bedroht Artenvielfalt am Kilimandscharo
Der Landnutzungswandel durch schnelles Bevölkerungswachstum ist der wichtigste direkte Treiber des Artverlusts am Kilimandscharo. Das ist das Ergebnis eines internationalen Forschungsteams unter Leitung der Universität Bayreuth. Über ihre Erkenntnisse berichten die Forschenden im Fachjournal PLOS...
Das erstaunliche Reich der Flechten: Kolumbianisch-deutsches Forschungsteam entdeckt 28 neue Arten im Amazonasgebiet
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A global assessment of cancer genomic alterations in epigenetic mechanisms
Muhammad A Shah, Emily L Denton, Cheryl H Arrowsmith, Mathieu Lupien and Matthieu Schapira Abstract Background The notion that epigenetic mechanisms may be central to cancer initiation and progression is supported by recent next-generation sequencing...

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